Лоши прогнози за Windows 7

Windows 7 няма да успее да изпълни очакванията и надеждите, които са му възложени от Microsoft. При запитване, проведено от ScriptLogic, шест от десет компании са казали, че няма да заменят операционната си система с новия Windows 7. Като основна

2009-07-14 12:34:58
Лоши прогнози за Windows 7
Windows 7 няма да успее да изпълни очакванията и надеждите, които са му възложени от Microsoft. При запитване, проведено от ScriptLogic, шест от десет компании са казали, че няма да заменят операционната си система с новия Windows 7.

Като основна причина дружествата посочват финансовата криза и усилията да спестят повече пари от разходи. Друга важна причина поради, която фирмите не искат да минат на новия продукт на Microsoft, които трябва да се появи на пазара на 22 октомври тази година, е че част от важните софтуерни приложения няма да бъдат съвместими с операционната система.

Windows 7 за сега получава повече одобрителни отзиви от предшественикът му Vista. Доказателство за това е, че Vista не успя да се добере до доста голяма част от хората е компанията Intel, която не премина на нея, а остави на своите компютри XP.

Анкетата сочи, че 5.4%  от анкетираните са в готовност да оборудват компютрите си с Windows 7 до края на тази година, а 7.4% ще успеят едва до 2010 година. Една голяма част от компаниите казват, че няма дори да го обсъждат докато не излезе първия Service pack. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия